Liten blir större....

Nu händer det verkligen grejer med en liten kille och milstolparna bara löser av varandra. Idag har vi flängt runt som galningar och Joel har sovit större delen av flängandet. Först åkte vi ut till Erina och Molly med lite blöjor som Joel har vuxit ur och där sov han förutom när han käkade lite och morsade på Erina och Cecilia som var där innan han somnade om. Som vanligt blir det ju längre än tänkt när man har trevligt folk att prata med så klockan var redan 13.30 när vi åkte hem igen. Väl hemma bytta Joel bara plats från bilbarnstolen till vagnen och sedan gick vi till sjukhuset och hälsade på alla fina människor på Akuten. Oj, vad jag längtar tillbaka!
Nu ikväll har ju den lilla prinsen självklart varit mycket vaken och pigg. Han har pratat med sin fina, nya kompis Ugglan och lärt sig att greppa. Det senare insåg jag när han låg på skötbordet och luftade lite och rätt som det var greppade han tag om lilla snoppen och såg inte ut att ha en plan på att släppa....vart ska detta ta vägen?!

Han är verkligen underbar vår lilla prins men magen är inte riktigt hundra än och jag ska ta upp med BVC om de tror att Minifom-droppar kan vara ett bra val eller om vi ska ge BioGaia-dropparna längre tid. Men bättre har det blivit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0